Duhovna učenja

Kroz njegove govore i tekstove,
Sai Baba je ponudio pravi okean znanja i smernica u vezi svih aspekata duhovnog i verskog života, kao i života rukovođenog vrednostima.  On kaže: „Često kažete: „Želim mir“. Uklonite „ja“ i „želim“ i ostaje samo mir. Vi ste mir...

Više

Zdravstvo

Sai Babina misija obuhvata fizičku, mentalnu i duhovnu dobrobit za sveukupno čovečanstvo. U tu svrhu, on je otvorio medicinske ustanove koje obezbeđuju zdravstvenu zaštitu, bez obzira na versku, kastinsku ili drugu pripadnost, koje se pružaju u atmosferi ljubavi i mira...

Više

Obrazovanje

Sai Baba pridaje najveći značaj svrsi obrazovanja, koja je preobražaj karaktera putem primenjivanja pet ljudskih vrednosti – Istine, Ispravnog delovanja, Mira, Ljubavi i Nenasilnosti, koje postoje pritajene u svakom ljudskom biću. U protivnom, obrazovanje postaje samo proces dobijanja ...

Više

Učitelj sveta

Učitelj sveta, Satja Sai Baba, jedan je od najuvaženijih duhovnih učitelja današnjice, čiji život i poruka predstavljaju nadahnuće za milione ljudi širom sveta da postanu bolja ljudska bića.
On tiho preobražava svet time što ponovo uspostavlja večne vrednosti Istine, Ispravnog...

Više

Sai organizacija

Satja Sai organizacija je osnovana 1967. godine u Indiji. Naredne 1968. godine ona se proširila izvan granica Indije, tako da je danas prisutna u više od 170 zemalja širom sveta.

Satja Sai organizacija je duhovna organizacija opredeljena za služenje čovečanstvu. Njen cilj je da pomogne pojedincu da spozna svoju urođenu božanskost.

Više

Satja Sai Baba

1

Sai Babina misija obuhvata fizičku, mentalnu i duhovnu dobrobit za sveukupno čovečanstvo.

2

Sai Baba pridaje najveći značaj svrsi obrazovanja, koja je preobražaj karaktera putem primenjivanja pet ljudskih vrednosti.

3

Kroz njegove govore i tekstove, Sai Baba je ponudio pravi okean znanja i smernica u vezi svih aspekata duhovnog i verskog života.